Λίγα λόγια πριν ξεκινήσουμε…

Η επιχείρηση σας λειτουργεί αποδοτικά χωρίς προβλήματα και όλα καλά μέχρι εδώ. Όμως, κάποιες φορές δεν είναι έτσι τα πράγματα και ξαφνικά η ιστοσελίδα σας “πέφτει”. Κάθε φορά που συμβαίνει αυτό λέτε στον εαυτό σας “Πρέπει να δυναμώσω την ιστοσελίδα μου κάποια μέρα”. Και αυτή η “κάποια μέρα” δεν έρχεται ποτέ. Τουλάχιστον μέχρι τώρα!

Ενώ η επιχείρησή σας αναπτύσσεται, συνειδητοποιείτε ότι οι πελάτες σας μπορεί έχουν μια λιγότερο ευχάριστη εμπειρία όταν επισκέπτονται το website σας. Την δυσάρεστη αυτή εμπειρία που αντιμετωπίζετε εσείς όταν κοιτάζετε τον ιστότοπό σας την ίδια εμπειρία μοιράζονται οι πελάτες ή ακόμα χειρότερα οι ενδεχόμενοι πελάτες σας. Γι’αυτό και είμαστε εδώ, ώστε να φέρουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα, χωρίς απρόσμενες εκπλήξεις.

Ποιος θα ήθελε να συνεργαστεί με μια εταιρεία με τόσο κουραστική, αργή και ξεπερασμένη ιστοσελίδα; Μάλλον κανείς.

Η παράβλεψη της ανάγκης για ενημέρωση της ιστοσελίδας σας μπορεί να έχει δυνητικά καταστροφικά αποτελέσματα. Ο ιστότοπός σας είναι ίσως η πρώτη επαφή που πολλοί άνθρωποι έχουν με την επιχείρησή σας. Είναι η αντανάκλαση του επαγγελματισμού και της δουλειάς σας και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δημιουργεί μια πρώτη καλή εντύπωση με τους χρήστες του διαδικτύου που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε πιθανούς πελάτες.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ανανεώνετε την ιστοσελίδα σας

Εκτός από τις προφανείς βελτιώσεις των χρωμάτων, της διάταξης και της συνολικής εμφάνισης, πρέπει επίσης να εξετάσετε τη λειτουργικότητα του νέου ιστοτόπου σας και την εμπειρία που έχει ο χρήστης όσο βρίσκετε μέσα στο site. Με τη βοήθειά μας, θα φτάσουμε στο αποτέλεσμα που φανταζόσαστε πριν ξεκινήσουμε την συνεργασία μας.

Πώς όμως ένας ιστότοπος μπορεί να ξεχωρίσει; Εδώ είναι μερικές τάσεις σχεδιασμού που χρησιμοποιούμε και ίσως χρειάζεστε:

  • Περισσότερα γεωμετρικά σχήματα και γραμμές
  • Δημιουργία ενός μοναδικού στυλ γραμματοσειράς για τις επικεφαλίδες και τα κείμενά σας, αποκλείοντας τις παραδοσιακές γραμματοσειρές με κεντρική διάταξη
  • Χρησιμοποίηση εικόνων με κλίση
  • Περισσότερες χρήσεις των GIF και των κινούμενων σχεδίων
  • Ευελιξία στο κινητό τηλέφωνο (βεβαιωνόμαστε πως ο νέος ιστότοπός σας διαθέτει σχεδίαση με δυνατότητα αποκωδικοποίησης για κινητά, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα είναι εύκολος να πλοηγείται τόσο σε μεγάλη οθόνη υπολογιστή όσο και σε μικρή οθόνη κινητού τηλεφώνου)
  • Περισσότερα χειρόγραφα στοιχεία

Φέρτε μας σε ένα χαρτί όλα όσα έχετε στο μυαλό σας και τα υπόλοιπα απλά αφήστε τα πάνω μας!